Em dic Guida Rubio Faus i la maternitat sempre m'ha fascinat. Quan vaig decidir convertir-me en mare, la meva pròpia experiència em va portar a interessar-me de forma professional per tot el que envolta aquest procés, i la meva vida va començar a orientar-se cap al que ha acabat esdevenint la meva vocació: el món perinatal.

Llicenciada en Psicologia per la UAB i formada més tard en Mediació, Salut Sexual i Teràpia de Parella, he acabat descobrint un camp de la psicologia que realment m'apassiona: la Psicologia Perinatal.

L'empatía, la proximitat, el compromís i la confiança defineixen el meu tarannà professional. Com a psicòloga, i també com a mare, crec en la criança respectuosa i és per això que m'agrada treballar amb la mirada centrada en la promoció de la salut, parant especial atenció a la cura del vincle amb el nounat.

Convertir-se en mare (i en pare), donar a llum un nadó, criar els fills... són passos del meravellós camí de la maternitat: un procés que val la pena viure de manera plena i conscient. 

La meva experiència personal i professional m'ha portat també a la creació, junt amb quatre companyes, d'ANHEL, associació de famílies en dol del Vallès. Una associació sense ànim de lucre que neix del desig d'ajudar a les famílies que viuen un dol relacionat amb la maternitat.

GUIDA RUBIO

Psicòloga col·legiada número 23.250

Carrer Sant Joan 4, 3r 1ª  SABADELL

636.66.29.89 / guida@psicologaperinatal.com

  • Gris Icono de Instagram
  • Grey Facebook Icon